28 de desembre, 2007

Dia dels Sants innocents


El dia dels sants innocents, el 28 de desembre, se celebra fent bromes a familiars i amics. Se celebra arreu de l'estat espanyol i a diferents països hispanoamericans, i és semblant a l'anglosaxó Dia dels Bojos o el francès Peix d'abril tot dos celebrats l'1 d'abril. Fa referència a la massacre dels infants de Betlem ordenada per Herodes segons la Bíblia.
Es pot relacionar aquest episodi amb les antigues tradicions burlesques de riure's de la gent amb tota mena de bromes, des de la família o el veïnatge fins a la feina, al club, a l'associació o a l'entitat de lleure on cadascú pertany. Avui en dia també a través dels missatges electrònics o de la telefonia mòbil. La broma tradicional, avui relativament en recessió, consistia a "penjar la llufa", -ninot retallat de paper de diari- a l'esquena de la gent que circula pel carrer. Això fa riure molt, sobretot els infants.
També és tradicional que els mitjans de comunicació publiquin una notícia falsa que la gent ha de descobrir. L'endemà l'emissor descobreix la "llufa".
Alguns grups socials alternatius utilitzen la "llufa" -qualsevol dia de l'any- per a protestar o advertir el públic de qüestions que es creuen perjudicials per a la societat.

Tot aixó, esta molt bé, pero jo pico tots els dies hehe, que innocent que soc..
La foto d'avui no es meva, bé, un dia com aquest se'm permet oi?

Aneu amb molt de compte avui companys.

27 de desembre, 2007

Hora de la siesta

Moments que podem fugir, i anar a parar a mons imaginaris...
Aquesta foto li vull dedicar, al meu amic Awol, sense el seu ajut, aquest bloc, no seria possible.

26 de desembre, 2007

Flors per tu


Si, tenim la necessitat de portar flors, perquè, doncs potser perquè es l'únic que ens queda...almenys físicament..
Aquesta va per tu Jocat, gracies per els teus comentaris amic.
boomp3.com

25 de desembre, 2007

Feina feta


Acaba la tarda, ja te la feina feta, fins demà, no tornara a la seva barca...
Especialment dedicada a Rafi, sempre et recordare estimada amiga.




boomp3.com

24 de desembre, 2007

Nadal


Dies de compres..., avui una imatge per els meus visitants, com la majoria sou homes, he pensat que es una imatge suggerent, millor que els pares Nöels hehe, a mi m'agrada, bones festes macos.



boomp3.com