08 de febrer, 2008

La vida d'un banc


Sempre he pensat, que els bancs son reconfortants, sempre estan allà, esperant el nostre esgotament..., la meva satisfacció, quan en veig un, després d'un dia fent fotos, amunt i avall, carregada amb tot l'equip... el veig, que bé!, deixar anar les coses, asseure'm, encendre un cigarret, i gaudir del sol...
Tot s'ha de dir, segur que aquest, va tenir dies millors, sense cap graffiti a l'esquena, tot envernissat i lluent, envoltat d'arbres, i nens...i no com ara, envoltat de porqueria, pols, metalls i construccions inacabades...segur que li quedarà el record dels grans dies...

boomp3.com

07 de febrer, 2008

Bellesa en la brossa


Potser no us agrada, potser ho trobeu fastigós, a mi m'agrada...., poques coses en aquesta vida, no les trobo belles...


boomp3.com

06 de febrer, 2008

Col·laboració en el 42è joc literari en homenatge a Mercè Rodoreda

A petició del blog Tens un racó dalt del món http://jmtibau.blogspot.com/, és un plaer col·laborar en el 42è joc literari que organitza, aquest cop en homenatge a Mercè Rodoreda en motiu del centenari d'aquesta autora.

Som una seixantena els blogs que col·laborem en aquesta iniciativa, entre els quals s'han repartit fragments de textos inventats per l'organitzador del joc, i uns altres que pertanyen a La plaça del diamant. Qui vulgui participar haurà de descobrir una quantitat determinada de fragments. Podreu trobar les instruccions al seu blog, el dia 6 de febrer, buscant la referència al 42è joc literari.
Animeu-vos a participar, també hi ha premis, com ara lots de llibres o diccionaris.
Aquest és el fragment que em correspon:


55. No era de nit, però és igual, perquè la llum del sol mai no arriba a escampar-se del tot al fons del carrer; les parets de les cases, que s'enyoren l'una a l'altra, no ho permeten.

Si us plau, no poseu comentaris relacionats amb la solució.


05 de febrer, 2008

Colors

No se a vosaltres, però a mi m'encanten els colors de les façanes i parets....








boomp3.com

04 de febrer, 2008

Ball de mascares

La nit comença, aquest dissabte vaig fer una volta, prendre una copa, coses que feia molt de temps havia deixat de fer..

Un local on mai he estat, gent estranya, sota la seva disfressa desprenen simpatia, i mostren tot lo que els agradaria ser, lo que realment desitgen, es senten segurs sota aquesta aparença, poc habitual en la seva vida...

Les llums fan centellejos màgics, musica que evoca èpoques passades, em sento a gust, tot s'ha de dir, amb dos copes de mes tot es veu diferent....una nit agradable, bons records..


boomp3.com