23 de maig, 2009

Inanimats?


A vegades vas caminant pel carrer, i veus personatges que et criden l'atenció, tot s'ha de dir, em fixo en cada cosa!!...però ho vaig trobar divertit.

22 de maig, 2009

2º Aniversari del bloc de l'Striper


Avui fa dos anys el bloc de l'Striper, la veritat és, qui millor que en Jesús Mª Tibau per fer una dedicatòria, penso lo mateix que ell..
Doncs per molts anys company, i que duri molt més aquest bloc tant amè, i divertit que tens, espero que la foto t'agradi :) és dels meus començaments en la fotografia, un petonas.

Espai personal



Interiors i detalls..

Marquen la nostra personalitat, omplen els nostre espai, per gaudir del " per fi he arribat a casa", una de les coses que m'agraden és fer fotos en les cases del meus amics, trobo que pots reflexa molt com és cadascú.

20 de maig, 2009

Tèrmica del Besòs



Curiós entorn el que te aquesta Tèrmica, si algun dia feu una visita, hi ha un pantalà al costat, que "deu ni do" corren com a conills, i hi han activitats xxx, i jo amb la camereta, us ho podeu imaginar.... :)


19 de maig, 2009

Un vol per la muralla de Girona..




Mai m'havia imaginat que la zona de la muralla de Girona era tant maca, lloc que recomano, ara que fa bon temps i hi ha crisis, sempre es pot fer un picnic, i gaudir d'una estona agradable.

La fàbrica




Incursió, totalment il·legal :) en una fàbrica tèxtil abandonada, buscant les hores del dia per fer fotos, ja que a la nit "no se jo".

17 de maig, 2009

Racons de Mataró






Sortides nocturnes per la ciutat, dedicada a l'Awol, com veus, si, era molt millor abans.