12 d’abril, 2008

Materials



Tubs, enreixats, coses que ens envolten pels carres, els seus colors, formes i textures m'atrauen...
La cançó d'avui, no te molt a veure, però em venia de gust penjar-la, perquè m'agrada molt, i a més a camino incierto li encanta :) va per tu maca.


6 comentaris:

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Posseeixes la sensibilitat de l’extraordinària fotògrafa que ets, el bon gust de haver fet un bloc com aquest i el enginy i la constància per poder renovar-lo molt sovint, cada vegada que hi entro hi trobo un nou post . Enhorabona per les virtuts que tens, no tots ho podem aconseguir. Petons.

Striper ha dit...

El color de la ciutat en creixement..

Una ha dit...

Un buen regalo, muchas gracias,siempre que escucho su voz instintivamente me sale un ¡ohhhhh! de admiración,me llega a lo más hondo y mucho más porque sus canciones me las dedicaba mi marido cuando en la noche palmesana íbamos a salas de fiestas o pubs.Fast car,Talking about a revolution,Baby can I hold you.
Esa voz, esos mensajes son irresistibles para mí.
Es cierto que cuando vemos algo en obras no podemos evitar echarle un vistazo ,esos socavones tan enormes con los encofrados en marcha ¿hasta dónde se llegaría si no pararan de taladrar? Un beso ,me estás resultando imprescindible ¿eh?

jo artin au ha dit...

Tens un meme en el emeu blog (d'antigues terxtures, però encara, penso, es poden escoltar).
besets

romanidemata ha dit...

pilons de formes i textures, arreu, per la delícia dels ulls, quan una fotògrafa com tu li dona el toc , la visió, l'angle per fer-ho atractiu...
m'agraden aquests tons vius, els rovells, l'oxid en els tubs i la ferralla de les malles pels forjats...

petons preciosa, molt bona tarda de diumenge!!!

Jobove - Reus ha dit...

be, molt be, aquests macros