31 de desembre, 2008

Volia fer alguna cosa especial..........


Bona nit!!! i bona hora, oi? a portes d'un nou any, que diuen tindrà 60 segons més, no se per quin moviment estrany que fa la terra.... bé, volia publicar un nou post, més que res, perquè no m'oblido, perquè us estimo, en el record, no en la presencia...estic d'ocupa d'un ordinador, potser any nou, internet jeje, any nou, sou nou?.... és una xorrada, però aquestes dates donen un no sé què, de ser feliç, d'estimar a tothom, de... i bé, doncs jo, això, va per vosaltres, us deixo... noooooo! us deixo, una cançò, que es una de les meves preferides, m'alucina, em fascina, m'encanta... i si, estic bé, trobo a faltar fer la noctanbula, pasejant per aquests blocs coneguts, per les animes que hi han darrera, pero tot arriba, i "qui lo sa" amb sort demà mateix torno a estar aquí... un petonas enorme, d'aquells que fan soroll, i mal :-), fins ara.

ah! Bon any :)


Discover Sting!

25 comentaris:

Una ha dit...

Verte de nuevo es el mejor regalo que me trae este nuevo año,mi lulu,¡cómo te he echado de menos,mi niña!te quiero. Feliz año.

Rita ha dit...

Guapa! Bentornada!! Jo també et trobo a faltar molt!!!

Bon any i un petó fortíssim!!!!

Fins aviat, espero... :-)

romanidemata ha dit...

bon any i molt bon dia ;)
quant de temps!!!

molt calorosa la retornada!
petons, preciosa
salut

ah! el tema una guapada...

agerbaf osram ha dit...

Feia mig any que, cada dia, jo entrava al teu Blog i aquella imatge sempre era la mateixa.
Avui ens has fet un bonic regal d'Any Nou amb el teu retorn.
No triguis tant a tornar altra vegada!!
La teva imatge: Ohoooooo!
La teva cançó: reflexa "Luluji".
Una abraçada forta.

"Rager"

Ramon Aladern ha dit...

Saps que et trobem a faltar pels blogs, però tot arriba, com dius tu. Jo també et desitjo un bon any 9.
Petons 9s!

Striper ha dit...

Ostres quina alegria llegirte, Feliç 2009 Guapa!!!!

jo artin au ha dit...

Uauuuu!!!! Grata sorpresa. Primer pel fet d'estar, tu, bé (no sé, hi penso últimament, això d'internet té un punt, com tot potser, d'incomprensible: ¿afavoreix la confiança la mena de relació que sigui que s'estableix per aquest mitjà? em sembla que sí; realment sé infinitament poquet qui ets, però crec (aquesta és la confiança) que entre el que dius quan escrius i el que fotografies quan fotografies... entre el que fas i el que ets (sense caure en l'error greu de les idealitzacions) no hi ha frau, per tant una miqueta, ínfima, sí que et dec conèixer. I m'alegro (segon motiu d'alegria).
Una abraçada (ni que sigui en bits)

Albert Muñoz ha dit...

Pues empezamos bien el año... esto si es toda una alegria. Me alegro mucho volverte a ver y ver que de alguna manera estas activa, ya sabes que tus "fans" siembre estaran esperandote.... ;)
Saludos

Jesús M. Tibau ha dit...

benvinguda de nou, e ttrobàvem a afaltar.
Molt bon any

ddriver ha dit...

holaaaaaaaa
feliç 2009

Anònim ha dit...

Bon dia luluji!!
Abans de nadal vaig anar de viatge a la nostra terra i et volia fer un truc per si ens podíem veure, però vaig haver de marxar sobtadament abans d'hora. Hi he de tornar, i no ho hauria de fer d'aquí gaire així que espero telefonar-te aviat per dir-te que sóc a la terra del català uns dies i a veure si podem fer un beure plegats, o qualsevol cosa :)

Que tinguis molt bon any!!

Tere Balañà Fotografia ha dit...

Bon any, luluji.

Santi Bosch ha dit...

Quina sorpresa? ...Benvinguda de nou!!! espero ens retrobem per qui el mes aviat posible,un peto i una abraçada.
Que tinguis un bon any 2009 !!!

sargantana ha dit...

estic contenta de que siguis per aqui...fa dies que volto...i no hi veia senyals noves de vida..pero valia la pena repasar una i altre vegada les mateixes imatges.
no tardis tant!!
benvinguda i bon any!!
sargantana ;)

Jordi Vargas ha dit...

Ostres noia que en feia de temps, no ens facis patí d'aquesta manera, dona senyals de vida de tant en tant, bueno prou de bronques jejeje m'alegro de tornarte veure per aquí, espero tornarte a veure aviat, una forta abraçada i feliç any nou.

David ha dit...

Cullons, doncs mira que mirava el blog per si tornaves a escriure algo i res... i em tenies (com a tota l' altra gent) amb la mosca darrera l' orella.

Per fi sabem algo de vos...

En fi, bon any nou!

j.salgueiro ha dit...

muy bonita fotografia me gusta la luz que tiene da vida jajja saludos desde Pontevedra

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Se t’ha trobat a faltar. Bon Any Nou.

Anònim ha dit...

Està genial, m'encanta a més el processat, molt bona feina.

Salutacions

Anònim ha dit...

L'escrit destil·la sentiment. La imatge també. Bon any!!

res ha dit...

volia fer alguna cosa especial...
senti(ts)ments
salut estimada!!

Anònim ha dit...

Jo també noto un no sé què la nit de Cap d'Any, però he arribat a la conclusió que cada nit pot marcar la fi i l'inici d'un cicle, d'una vida, d'un any... la diferència del 31 de desembre a la nit és que les ganes i la suggestió és total i pots verbalitzar els millors desitjos que la resta de nits t'has de guardar per a tu mateix.
Bon Any 9!

jo artin au ha dit...

AIXÒ ÉS UNA INVITACIÓ PER A ASSISTIR AL CONCERT DE SERGEI NAKARAKOV. LLOC, AL MEU BLOG A "ALTAMENT RECOMANABLE, PELS TEMPS QUE CORREN". HORA: LA QUE US SURTI, TANT COM SI NO US EN SURT CAP. NO US PENEDIREU.

Unknown ha dit...

Quant de temps, bon any i benvinguda, et trobava a faltar per ki. un forta abraçada, estem en contacte wapissima.

Valdemir Reis ha dit...

Hola! Estoy visitando ustedes, felicitaciones, tu blog es encantador, armónico y hermoso, lleno de creatividad, excelente! Me siento honrado y feliz. Somos felices cuando contribuyen a la felicidad de nuestros conciudadanos. Dejar un abrazo fraterno y justo. Todo lo mejor, junto con una gran y feliz fin de semana. Siempre encontrarnos aquí ... Quedo a la espera de su visita. Felicidades, el brillo, mucho la paz y la protección.

Valdemir Reis