19 de maig, 2009

Un vol per la muralla de Girona..
Mai m'havia imaginat que la zona de la muralla de Girona era tant maca, lloc que recomano, ara que fa bon temps i hi ha crisis, sempre es pot fer un picnic, i gaudir d'una estona agradable.

10 comentaris:

Striper ha dit...

La he recorregut un parell de cops.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

ja tens el teu trucador al blog
moltes gràcies per tot
una abraçada

http://trucadors.blogspot.com

Òscar ha dit...

Molt maques !!!! veig que vas passar per els jardins dels Alemanys,un bon lloc i com dius gaudir d'una bona estona i un bon picnic. Molt maques Luluji.Ens veiem

Inuit ha dit...

És preciosa Girona. Té un encant especial.Tota ella és un estímul pels sentits, les sensacions...Es nota que hi he viscut.
Inuits

Rita ha dit...

Girona és molt bonica i les teves fotos també, com sempre! :-)
Petons!

David ha dit...

Jo desconeixia Girona i vaig anar-hi l' any passat per temps de flors, suposo que la vaig conèixer, doncs, per la porta gran. Em va semblar espectacular.

M' agrada especialment la última, una mica rollo la de Mataró de l' altre dia. Les altres dues les veig una mica confuses.

Veig que t'has canviat la foto del perfil, per fi et puc posar cara i ulls!

Joan Martín ha dit...

Sovint em faig aquesta pregunta: perquè els balcons estan tan buits, sempre? (ja ni se'n fan). Que em porta a aquesta altra: on és el temps per estar-hi? És una qüestió de temps o de la pèrdua del gust per la quietud, per la contemplació? Aquesta mena de contemplació que dilueix el que mires en records o pensaments sense consciència de ser-ho; que el que mires, també amb poca consciència de ser mirada, és com la tela que tu dibuixes tantes vegades com vols, o les coses perden la seva qualitat de ser pesades i consistents perquè les alleugera i volatilitza la teva distracció.
Petonets

romanidemata ha dit...

bons detalls de una passejada, per aquesta ciutat, que té un encant especial, te dimensions humanes.
petons preciosa.
Bon dia!

Joan Martín ha dit...

Oi que em prestes la tercera fotografia per il·lustrar l'últim post?

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色